Cinnamon roll pancakes met kwark en pindakaas

Ingrediënten
  • 5 el Almhof Volle Kwark vanille (voor de vulling)

  • 2 el pindakaas (voor de vulling)

  • 50 gr amandelmeel

  • 25 gr kokosmeel

  • 1 tl bakpoeder

  • 2 tl kaneel

  • 3 eieren

  • 60 ml (plantaardige) melk

  • 1 el agavesiroop

Bereiding

Een beetje meer tijd over in de ochtend? Ga dan eens voor deze geweldige glutenvrije cinnamon roll pancakes. Geen gekkigheid en gewoon echt te lekker om niet te proberen.

  1. Mix eerst alle ingrediënten (behalve die van de vulling) in een blender of mixer tot een mooi beslag.
  2. Verwarm dan een koekenpan met een wat boter of olie en schep hier steeds een grote eetlepel of opscheplepel beslag in.
  3. Bak de onderkant stevig en draai ze dan om.
  4. Stapel de cinnamon roll pancakes op met steeds een lekker schep volle kwark er tussen.
  5. Top als laatste het geheel af met pindakaas.

Dit #AlmhofOntbijt recept is ingezonden door: https://www.instagram.com/healthyfoodlove.nl

2018-06-07T07:30:49+00:00