Boekweit-pannenkoeken met Griekse Yoghurt (10%)

Ingrediënten
  • 5 el Almhof Griekse Yoghurt (10%)

  • 250 ml melk

  • 130 gram boekweitmeel

  • 1 el lijnzaad

  • 1 tl vanille-extract

  • 1 tl bakpoeder

  • 1/2 tl kaneel

Bereiding
  1. Meng alle droge ingrediënten in een kom.
  2. Voeg de melk en 1 eetlepel Griekse yoghurt toe en klop tot een beslag.
  3. Verhit een beetje olie in een koekenpan en bak de pannenkoekjes kort aan elke kant.
  4. Je kan de pannenkoeken die klaar zijn warm houden in de oven.
  5. Verdeel de pannenkoeken over twee borden en schep bij beide twee eetlepels Griekse yoghurt op.
  6. Lekker met wat frambozen.

Dit recept is van www.annetravelfoodie.com

2018-04-26T07:51:46+00:00